Διδακτικό Προσωπικό

Οι καθηγητές που διδάσκουν στο Κέντρο μας είναι αυστηρά επιλεγμένοι. Όλοι είναι πτυχιούχοι Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων με γνώσεις παιδαγωγικής και παιδοψυχολογίας καθώς και ψυχολογίας του εφήβου.

Βασικό κριτήριο επιλογής των καθηγητών μας είναι να έχουν πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και να έχουν κάνει Μεταπτυχιακές Σπουδές στην γλώσσα που διδάσκουν, να είναι δηλαδή κάτοχοι Μάστερ (MS).


ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΣΕΛΙΟΥ – ΠΑΠΠA

Πτυχιούχος Αγγλικής και Ελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο International House του Λονδίνου  και Teacher’s Trainings στην Αγγλία και στην Ελλάδα με θέμα: Η διδασκαλία της Αγγλικής  σαν Δεύτερη Γλώσσα .

Διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών για 32 χρόνια  και μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών σχεδόν από την σύστασή του.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΠΑ:

Πτυχιούχος Αγγλικής και Ελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Southampton της Αγγλίας όπου συνέχισε τις σπουδές της στην διδασκαλία της Αγγλικής σαν Ξένη Γλώσσα και επιπλέον ειδικεύτηκε στη διδασκαλία της γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αποκτώντας  Master στην Δυσλεξία.

ΡΕΜΠΕΚΑ:

Bachelor of Arts (Magna cum laude), English & Religious studies, the College of William & Mary, Williamsburg, Virginia
Master of Arts, the University of Chicago, Chicago, Illinois
TESOL* certification/teacher training, School for International Training, Brattleboro, Vermont
Ελληνομάθεια, Δέλτα επίπεδο (Άριστα), University of Athens, Greece
Copyediting professional certification, University of California San Diego Extension, San Diego, California

 

Βρείτε μας

Λεωφ.Μαραθώνος 126

info@marathonlanguageschool.gr

22940-66860

22940-66860

Social Networks