Πρόγραμμα Σπουδών

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΠΑ

(Πτυχιούχος Αγγλικής & Ελληνικής Φιλολογίας Παν/μιου Αθηνών με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Southampton και Master στην Δυσλεξία)

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας..

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών MARATHON LANGUΑGE SCHOOL παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις γλώσσες για όλες τις ηλικίες. Ξεκινάμε με την pre- junior τάξη για παιδιά 5-7 χρονών. Πρόκειται για την πρώτη επαφή του παιδιού με την ξένη γλώσσα με τρόπο φυσικό μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση και συμπαίχτη την καθηγήτρια (native speaker ) , ειδικευμένη σε παιδιά μικρής ηλικίας .

Η πρώτη επαφή του παιδιού με την γλώσσα είναι πολύ σημαντική για την μετέπειτα πορεία του μαθητή  στην εκμάθηση μίας και περισσοτέρων γλωσσών.

Η όλη φιλοσοφία της διδασκαλίας της ξένης γλώσσας είναι μια προσεκτικά καλοδομημένη προσέγγιση της γλώσσας σε όλα τα επίπεδα με έμφαση στην χρήση και εξάσκηση της γλώσσας στην τάξη, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, την επιλογή των πιο προσιτών βιβλίων με ενδιαφέροντα θέματα, την προσέγγισή της μέσα από την  λογοτεχνία ,την ποίηση , το τραγούδι , την καθημερινή ζωή αλλά φυσικά και μέσα από την εξάσκηση με σύνθετες εργασίες προφορικού και γραπτού λόγου με καθηγητές πτυχιούχους Ελληνικών Πανεπιστημίων  με μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού καθώς και καθηγητές πτυχιούχους Πανεπιστημίων του εξωτερικού διδάσκοντας την μητρική τους γλώσσα.

 

Βρείτε μας

Λεωφ.Μαραθώνος 126

info@marathonlanguageschool.gr

22940-66860

22940-66860

Social Networks